KHKS HÅNDBOLD

- meget mere lokal håndbold

KHKS håndbold er en underafdeling af Kr. Hyllinge IF (KHIF), men en sammenslutning af Kirke Hyllinge og Kirke Sonnerup Håndbold (KHKS Håndbold). KHKS er hovedsagelig en breddeklub, men vi vil gerne være støbeske for eliten og derfor vil vi gerne tiltrække børn og unge i alle aldre og niveauer.

KHKS Håndbold tilbyder træning for alle aldre, lige fra 3 år til +65. De fleste hold tilbydes træning 2 gange om ugen. Derudover tilbyder vi Håndboldfitness for voksne. KHKS Håndbold har ligeledes en Old Girls og Old Boys afdeling.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores forskellige hold, tag et kig i vores kalender for næste store arrangement og læse om vores dygtige trænere.

Find os også på facebook: KHKS håndbold.

Ønsker du at deltage i et spændende foreningsarbejde er du/I altid velkommen til at kontakte ledelsen på mail: formand@khks.dk eller personligt.

Vi glæder os til at se dig!

Med Venlig Hilsen

KHKS Håndbold