Tumlinge
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Tumlingebold er leg, bevægelse og sjovt samvær med mor/far og en masse andre tumlinge.
Tumlingehåndbold foregår hver lørdag i Kirke Hyllinge hallen kl. 10.00 – 11.00 for børn i alderen 3- 6 år.

Tumlinge bold er mini-håndbold for aldersgruppen fra ca 2 1/2 år til skolestart sammen med forældre/bedsteforældre eller søskende. Vi arbejder med bolde og andre redskaber for at udvikle børnenes motoriske evner. Vi leger og hygger og børnene nyder den intense opmærksomhed. Vi mødes så vidt muligt hver lørdag kl. 10 til 11 i Kirke Hyllinge hallen. Efterfølgende får vi frugt, saft og kaffe. Ungerne tumler sammen med deres forældre eller anden voksen. Så tumlinge bold er en fælles aktivitet - søskende må også gerne deltage på gulvet - det bliver dog på tumlingenes præmisser. Tumlinge bold er en oplagt lørdags aktivitet hvor der er mulighed for at glemme alt om praktiske gøremål og bare være i nuet med sine unger. Vi anbefaler påklædning, som I kan røre jer i. Bare fødder eller gymnastik sko er en fin start. Har i sportssko kan de med fordel anvendes - hvis de er rene naturligvis.
Pris for  365  dages medlemskab
500,00 kr.