Sæson 19/20 01.08.2019  -  30.06.2020
Vejledning
HOLDTILMELDING

Tumlinge (TuH)

Tumlingebold er leg, bevægelse og sjovt samvær med mor/far og en masse andre tumlinge.
Tumlingehåndbold foregår hver lørdag i Kirke Hyllinge hallen kl. 10.00 – 11.00 for børn i alderen 3- 6 år.

Tilmeld/Læs mere - (1)

U7 Mix (U7Mix)
Spillerne skal først og fremmest lære at kaste og gribe en bold. Det vil vi gøre gennem leg og bevægelse. Vi vil guide dem i hvordan tingene skal gøres.
Vi vil starte sæsonen med at lave en masse boldbehandlings øvelse, således at børnene bliver fortrolige med bolden. Vi vil lave en masse motoriske baner, da det er meget vigtigt at motorikken er på plads, eller i hvert fald trænes. Der vil være skud på mål, små konkurrencer og træning i at spille ”kamp”.

Vi vil tilmelde hold til stævner ca. 1 gang om måneden.
Børnene skal have en grundlæggende ”håndboldopdragelse”. De skal vide hvad der forventes af en håndboldspiller. At håndbold er et socialt spil, vi skal tage hensyn til hinanden og være gode ved hinanden. Når man er til træning, har man håndboldtøj på.
Man møder til tiden og går i bad efter træning.
Tilmeld/Læs mere - (1)

U9 Mix (U9Mix)
Sæsonen startes med boldbehandlings øvelser. Kaste – gribe – drible – skud på mål.
Der vil være motoriske baner, da motorikken er yderst vigtig. Der vil være små konkurrencer og masser af leg med bold. De skal lære at lave forskellige finter.
Jeg vil også forsøge at lære spillerne, at ”læse” spillet, ved hjælp af at stille dem spørgsmål, når vi spiller ”kamp”.  Børnene skal ud til rigtige kampe (1 til 2 gange om måneden) og skal efterhånden introduceres til at spille på stor bane.

Børnene skal have en grundlæggende ”håndboldopdragelse”. De skal vide hvad der forventes af en håndboldspiller. At håndbold er et socialt spil, vi skal tage hensyn til hinanden og være gode ved hinanden.
Når man er til træning, har man håndboldtøj på. Man møder til tiden og går i bad efter træning.
Det skal være sjovt at gå til håndbold !!!!
Tilmeld/Læs mere - (1)

U11 Piger (U11P)
Tilmeld/Læs mere - (1)

U11 Drenge (U11D)
Tilmeld/Læs mere - (1)

U13 Piger (U13P)

Vi har to U13 pige hold. Et hold der spiller i C-rækken og som er forholdsvis nye håndboldspillere og et hold i B-rækken.

Mål for holdet er at pigerne skal først og fremmest have det sjovt og mærke sammenholdet. De skal lære en masse håndboldfærdigheder og de skal lære at spille sammen. Vi vil, udover kampe og træninger, lave en masse sociale ting med pigerne.

Tilmeld/Læs mere - (1)

U13 Drenge (U13D)
Tilmeld/Læs mere - (1)

U15 Piger (U15P)

Vores U15 pigehold er en gruppe piger sammensat af spillere, der har spillet i mange år og et par stykker, som lige er startet hos os. 

Vi bygger træningen op, så pigerne har det sjovt, får sved på panden og får lært en masse nye håndboldfagligheder, så de bliver stærkere spillere hver især og stærkere som hold.

Samtidig går vi også utrolig meget op i det sociale, så pigerne får et godt sammenhold. Udover træning og kampe vil der være en masse sociale arrangementer i løbet af sæsonen, så vi lærer hinanden at kende på kryds og tværs. Arrangementerne kan både være i håndboldmæssig sammenhæng, men også blot for hyggens skyld!

Vi tager med glæde imod nye spillere og byder alle nye spillere hjertelig velkommen, så tøv ikke med at komme forbi til en træning!  o) 

Tilmeld/Læs mere - (1)

U15 Drenge (U15D)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Håndbold Fitness PULS (HFPU)
Håndbold Fitness PULS, som er et løbemodul
Tilmeld/Læs mere - (1)

Håndbold Fitness POWER (HFPO)
Håndbold Fitness POWER, som er et styrketræningsmodul
Tilmeld/Læs mere - (1)

Håndbold Fitness PLAY (HFPL)
Håndbold Fitness PLAY, som er et håndbold modul
Tilmeld/Læs mere - (1)

Håndbold Fitness ALLE moduler (HFAM)

Håndbold Fitness - ALLE moduler (Samlet løbe-, styrketrænings- og håndboldmodul)

I dette kontingent får du alle 3 Håndbold fitness moduler - nemlig: 

PULS = løbetræning (typisk 30 minutters tur som opvarmning - for dem der har lyst)

POWER = styrketræning med egen kropsvægt

PLAY = håndboldspil med blød bold på lille bane og uden kropskontakt.

Vi tilbyder træning 3 gange om ugen. Vi træner året rundt - også i alle ferier. Så dette er et særledes billigt, alsidig, sjovt og effektivt træningstilbud! Man deltager de dage og på de moduler, som man har tid og lyst til. Der er ingen til- eller afmelding - man kommer bare når det passer!

Håndbold fitness er for alle i alderen 18 - 80 år. 
Vi er ca. 25 aktive "fitnisser" og der er altid plads til flere.

Der er altid mulighed for at træne på forskellige niveauer, så man kan deltage uanset hvilken grundform man har. Vi garanterer at din form bliver bedre undervejs uanset - og at du morer dig undervejs! 

Det er absolut ikke en forudsætning at du har spillet håndbold før!  Vi lover dig at du bliver bidt af at spille med bold og sagtens kan være med. 

Vi er et hold der kan lide at få sved på panden og samtidigt have det rigtig sjovt. Vi glæder os til at tage godt imod dig!

 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Håndbold Fitness MEDLEMSPRIS (HFMP)
Håndbold Fitness, POWER, PLAY og ALLE moduler - MEDLEMSPRIS
KUN FOR MEDLEMMER som spiller allerede på et hold i klubben
Tilmeld/Læs mere - (1)

U17 Piger (U17P)
Tilmeld/Læs mere - (1)

U19 Piger (U19P)
Tilmeld/Læs mere - (1)

U19 Drenge (U19D)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dame Senior (TLDS)

I Dame afdelingen er det gået stærkt, vi er mange til træning, humøret er helt i top, her er en god blanding af unge og ældre spillere, altid plads til flere.

Målet for dame serie 4 er at vinde , der er potentiale til det, det skal være hyggeligt og der skal være plads til alle.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Herre Senior (TLHS)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nyheder

Medlemslogin