(100) U13 Drenge
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Hos U13 drengene finder man en gruppe skønne, håndboldglade unge mennesker. Drenge, som har spillet håndbold længe samt drenge, som næsten lige har opdaget håndbolden, og hvordan den skaber sammenhold. For det gør den i allerhøjeste grad hos os - og det er en af de vigtigste faktorer, når vi træner. Alle skal føle sig velkomne, når de træder ind på banen - og udenfor banen ikke mindst! Derudover har vi - selvfølgelig - også fokus på håndbold som sportsgren. Træningen fokuserer på alt fra det taktiske til det praktiske. Vi er altid åbne for nye spillere, så kom endelig til prøvetræning, hvis du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab!
Tid/Sted
Tirsdag 17:00-17:30 Kirke Hyllinge Hallen, Gymnastiksalen Tirsdag 17:30-19:00 Kirke Hyllinge Hallen, Hallen Torsdag 18:00-18:30 Bramsnæsvig Hallen, Mellemgang Torsdag 18:30-19:30 Bramsnæsvig Hallen, Hallen Torsdag 19:30-20:00 Bramsnæsvig Hallen, Mellemgang
Pris for  365  dages medlemskab
950,00 kr.