Kære alle sammen

Så blev det endelig tid til håndbold igen! Vi har glædet os!

De første hold er gået i gang og resten følger snarest. Tjek dit holds Facebook gruppe for hvornår dit hold starter.

I opstarten lægger vi vægt på at vi kommer i gang igen stille og roligt med fokus på skadesforebyggende træning. Det giver stor mulighed for at nye og tidligere spillere kan være med.

Tag endelig dine venner med til træning - de kan træne gratis den første måned!

Trænerteams

Vi har fået sat nogle rigtig gode og kompetente trænerteams sammen. Der er både nye og kendte trænere og så er der en god fordeling af håndboldfaglige og sociale kompetencer i de enkelte teams.

Trænerne glæder sig rigtig meget til at se jer igen og vil gøre alt for at denne sæson bliver fantastisk.

Hjemmesiden bliver opdateret snarest muligt med alle de nye hold, trænere mv.

Renovering af hallerne

Lejre kommune har fået mulighed for at renovere hallerne og det er tiltrængt.

Derfor kan Kirke Hyllinge hallen først bruges fra den 1.9.2020 og noget træning vil derfor foregå udendørs i august måned. Tjek med din træner / jeres Facebook gruppe.

Til gengæld er Bramsnæsvig hallen allerede færdig renoveret og klar til brug nu.

Kampe m.m.

Turneringen og niveaustævner bliver skubbet 14 dage så der bliver mere tid til at komme i form m.m. Det betyder at de første turneringskampe spilles i weekenden i uge 42.

Første-/Sidste Hjemmekampdag

Vi blev jo alle sammen snydt for Sidste Hjemmekamp dag. Håbet er at vi kan udnytte en af de første hjemmekampdage til at få arrangementet afholdt – hvis Corona tillader det. Mere om det senere.

Nye tiltag

I denne sæson starter vi et spillerakademi op. Det er ekstra træning for jer som har lyst til at få endnu flere udfordringer. Det vil typisk ligge om lørdagen. Datoer m.m. bliver meldt ud så snart gæstetrænerne er på plads. Der vil være målmandstræning hver gang. Ellers vil det være pladsbestemt træning, men alle er velkommen til at deltage. Du skal bare være indstillet på at dygtiggøre dig.

Vi arbejder på at få et styrketræningsrum op at stå. Mere om det når/hvis det lykkedes.

Klubbens økonomi

Corona har haft stor betydning for os økonomisk da vi har mistet gode indtægter især fra det frivillige arbejde på Dyreskuet, Store Hestedag, Loppemarked m.m. Derfor har vi måtte sadle om og kaste energi ind i at finde nye kreative løsninger som vi er stolte af at kunne fortælle om her:

Ansøgninger og puljer:

Vi har flittigt søgt forskellige fonde mm. og har fx fået penge fra DIF og DGI foreningspulje dels som Corona hjælp og tilskud til Spiller-akademiet.

Sponsorater:

Vi har været i tæt kontakt med nuværende og nye sponsorer som heldigvis har været velvillige til at støtte os i denne lidt svære tid, så det er vi meget taknemmelige for.

Vi har været heldige at forhandle et nyt stort nyt sponsorat igennem med Meny Kirke Hyllinge. Samtidig har vi indgået en god aftale med Steff Place Borrevejle ved Pia Jeppesen.

Vores øvrige sponsorer har været så venlige at forlænge samarbejdet med os og det har kæmpe stor betydning for klubben. En stor tak til Roskilde Kloakrenovering, Team Plus, Rema1000 Kirke Hyllinge, TMC lager & logistik, Michaels Autoruder, Marco Polo Pizzeria.

Husk at bruge vores sponsorer når du handler – de støtter dig og din sport.

Vi vil løbende forsøge at udvide vores team af sponsorer.

Sponsorerne vil blive præsenteret løbende hen over sæsonen.

Har du lyst til at blive sponsor hos KHKS – enten som fast sponsor eller ”projekt”-sponsor så skriv til formand@khks.dk

Vil du have en finger med i KHKS?

Har du gode ideer, vil du gerne have noget nyt op af stå, vil du gøre en forskel, vil du have del i et unikt fællesskab, vil du lave noget der giver værdi og mening?

Vi har altid brug for flere hænder og kvikke hoveder da opgaverne er mange i en klub som KHKS.

Opgaverne kan være små og afgrænsede – de kan udføres alene eller i fællesskab – de kan udføres i hallen eller fra PC´ en derhjemme – du bestemmer næsten selv hvordan du gerne vil være en del af KHKS.

Et lille udpluk af opgaver er fx:

- Forplejning når vi afholder kurser, håndboldskole og lign.

- Event arbejde fx juleafslutning, fester, hjemmekampe

- Skrivning af ansøgninger til fonde

-    Sponsor arbejde

-     Spillerudvalg – her kan du arbejde for bedre og sjovere vilkår for spillerne, lave events m.v.

- ….. og en masse andet!

Flere opgaver er kun 1- 2 gange om året – men vi vil gerne kende dit navn allerede nu, så vi ved at vi kan tage kontakt til dig, når vi skal i gang med en specifik opgave.

Kontakt Jette Brøndsted (formand@hotmail.com) eller Morten Vedel (khks.morten.vedel@gmail.com) hvis du har lyst til at høre lidt nærmere om hvordan du evt. kunne få en finger med i KHKS…. Og vi lover at vi ikke tager hele hånden ;o) !

Vi glæder os til at se jer i hallerne!

Mange håndboldhilsner fra bestyrelsen i KHKS Håndbold,

Jette Brøndsted (formand), Morten Vedel (næstformand), Helle Schou Fischer (kasserer), Heinrich Papke, Lasse E Hansen, Jørn Kofoed, Michelle Hansen, Marianne Lauridsen, Lisa Lund Christensen