Holdleder
Gitte Papke
Jette Brøndsted Weichardt
24644844

Jeg har spillet håndbold i rigtig mange år. Jeg har haft så mange gode og sjove oplevelser med det og brænder nu for at give det samme videre til vores spillere. Jeg får ikke spillet så meget som tidligere men er dog aktiv som målmand på damernes 2. hold som målmand.
Til gengæld bruger jeg rigtig meget energi som formand for klubben.

I denne sæson 2020/2021 er jeg igen blevet træner. Denne gang for U9 spillerne. Det er rigtig vigtigt at vi gamle spillere giver noget igen til klubben. Det giver rigtig meget energi at se hvordan vi kan udvikle spillerne. Det er i den alder som spillerne på U9 har, hvor vi kan give dem nogle rigtig gode kompetencer og værdier med i rygsækken. De er jo klubbens fremtid, så en af vores vigtigste opgaver som trænere for de yngre årgange, er at give dem nogle sjove oplevelser, som de vil kunne huske tilbage på med glæde.

Alle skal have samme muligheder. Det er ikke til at se på et 9 årigt barn om det bliver en god håndboldspiller. Derfor er det vigtigere at alle får de udfordringer, som de kan klare, så alle føler de udvikler sig. Det ligger jeg meget vægt på som træner.

Johnny Borch
Kenneth Hansen
Linda Frederiksen
24427837
Maria Axelsson
Beskrivelse

Jeg træner u6-u8. Og har selv spillet håndbold i mange år og spiller nu old girls. Jeg arbejder til dagligt som Børneergoterapeut.
Mathias Bavnehøj Nielsen
Michael Ibsen
Morten Normind
Beskrivelse

Jeg har spillet håndbold hele mit liv. Jeg startede som træner, da jeg var 13 år og har siden trænet mange forskellige hold, lige fra mini til dame Jyllandsserie. Jeg har en del forskellige træner kurser. Jeg har bl.a. været på SHF''s talenttræner linje og er i gang med at tage elitetræneruddannelsen som jeg påbegyndte i Viborg HK og nu håber på at få færdiggjort her på Sjælland.
Preben Schou Fischer
Beskrivelse

Mit navn er Preben Schou Fischer og jeg er 50 år gammel.
Jeg har spillet håndbold det meste af livet, men måtte desværre selv stoppe med at spille i 2012 grundet en alvorlig skade.
Jeg har de sidste knap 2 sæsoner været træner for U11 drengene, som jeg nyder at se udvikle sig.

Rene Pfeiffer
Rikke Frank Larsen