Rune Lund Christensen

runelund9@hotmail.com

Jeg har været træner i KHKS Håndbold i flere sæsoner efterhånden. Jeg ligger stor vægt på at det skal være SJOVT at gå til håndbold samtidig med at spillerne forbedrer deres håndboldspil.

Jeg har selv en søn der spiller i klubben. Udover at fritiden bliver brugt på håndbold og så lidt mere håndbold, så elsker jeg at løbe.

Matilde Vedel
Morten Normind
Mobil tlf.: 2993 6162
E-mail: m.normind@hotmail.com
Jeg har spillet håndbold hele mit liv. Jeg startede som træner, da jeg var 13 år og har siden trænet mange forskellige hold, lige fra mini til dame Jyllandsserie. Jeg har en del forskellige træner kurser. Jeg har bl.a. været på SHF''''s talenttræner linje og er i gang med at tage elitetræneruddannelsen som jeg påbegyndte i Viborg HK og nu håber på at få færdiggjort her på Sjælland.
Christina Halsted Nielsen

Tlf.: 2287 3830

Jeg er holdspiller der lægger stor vægt på fællesskab. Jeg vægter højt, at alle har noget at byde ind med. Jeg har tidligere selv spillet meget håndbold.