Jette Brøndsted Weichardt
Beskrivelse
Jeg har spillet håndbold i rigtig mange år. Jeg har haft så mange gode og sjove oplevelser med det og brænder nu for at give det samme videre til vores spillere. Jeg får ikke spillet så meget som tidligere men er dog aktiv som målmand på damernes 2. hold som målmand.
Til gengæld bruger jeg rigtig meget energi som formand for klubben.

I denne sæson 2020/2021 er jeg igen blevet træner. Denne gang for U9 spillerne. Det er rigtig vigtigt at vi gamle spillere giver noget igen til klubben. Det giver rigtig meget energi at se hvordan vi kan udvikle spillerne. Det er i den alder som spillerne på U9 har, hvor vi kan give dem nogle rigtig gode kompetencer og værdier med i rygsækken. De er jo klubbens fremtid, så en af vores vigtigste opgaver som trænere for de yngre årgange, er at give dem nogle sjove oplevelser, som de vil kunne huske tilbage på med glæde.

Alle skal have samme muligheder. Det er ikke til at se på et 9 årigt barn om det bliver en god håndboldspiller. Derfor er det vigtigere at alle får de udfordringer, som de kan klare, så alle føler de udvikler sig. Det ligger jeg meget vægt på som træner.

Jette Brøndsted
Formand KHKS Håndbold
E-mail: formand@khks.dk

Maria Axelsson
mariaaxelson@hotmail.com
Jeg træner u6-u8. Og har selv spillet håndbold i mange år og spiller nu old girls. Jeg arbejder til dagligt som Børneergoterapeut.
Vis hold
Tina Maria Allerup